Na čo sa Moringa hodí najlepšie?

posypaťšaláty, vajcia, grilovanú zeleninu, cestoviny, rizoto

pridať do pečenia... chlieb, brownies, čokoládové cookies

vmiešať... do polievok, dipov, cestovinových a iných omáčok, gulášov, mäsových pokrmov, šalátových drezingov, zmrzliny

pripraviť nápoje “zelené” džúsy, koktajly, smoothies

NAJOBĽÚBENEJŠÍ SPÔSOB PRÍPRAVY PRÁŠKU MORINGA JE ZAMIEŠAŤ JEDNU ČAJOVÚ LYŽIČKU DO 2dcl JABLKOVÉHO ALEBO POMARANČOVÉHO DŽÚSU.

Konzumácia je veľmi jednoduchá – pridajte 1 čajovú lyžičku (alebo 1/2 čajovej lyžičky, ak začínate) do smoothie, nápoja alebo jedla do ktorého sa hodí “zeleno-špenátová” príchuť.

Moringu môžete pokojne používať rovnakým spôsobom ako akúkoľvek vašu obľúbenú bylinku resp. koreniaci prípravok.

Nezabudnite: Prv než prášok pridáte do nápoja, ho v malom množstve vody vymiešajte na hladkú kašu.