No posts were found.
Jemný krém z moringy, zeleru a špenátu
Začína nám poriadne prituhovať, prichádza čas sa poriadne zahriať. Čo tak vyskúšať rodinke uvariť exotickú, chutnú zelenú polievku s prídavkom výživnej moringy! Ocenia ju aj tí, ktorí majú radi luxusné jedlá, je vizuálne zaujímava, pričom sa skladá z bežne dostupných potravín.
Ingrediencie:
3 čajové lyžičky prášku Aduna Moringa superlist v prášku
2 stredne veľké zemiaky
1/2 malého zeleru
1 konzerva kokosového mlieka
1/2 cibule
1 veľká hrsť špenátu
1 malá hrsť čerstvého koriandru
1 čajová lyžička olivového oleja
morská soľ (alebo kvalitná himalájska soľ)
čierne korenie
Postup prípravy:
Očisti zemiaky, zeler, cibuľu a nakrájaj ich na malé kocky. Na olivovom oleji osmaž pripravenú zeleninu, následne prilej kokosové mlieko. Nechaj 10 minút povariť na jemnom plameni, dokým zelenina nezmäkne. Vylej túto zmes do mixéra a vymixuj na jemný krém. Pridaj soľ a korenie.
Polievku rozdeľ na polovicu a jednu odlož nabok. Do druhej pridaj čerstvý špenát, koriander (trochu si nechaj na finálne ozdobenie) a rozmixuj. Zelenú časť nechaj mierne vychladnúť a vmiešaj do nej prášok MORINGA.
Do misky nalej bielu časť polievky, k tomu zelenú tak, aby obe časti zostali v kontraste, povrch ozdob chlebovými krutónmi, čerstvým koriandrom, olivovým olejom, soľou, a čiernym korením. Dobrú chuť tvojim zmyslom!
Warning: Undefined variable $nouveau_qode_blog_page_range in /data/b/2/b2f646ba-bad2-46a5-9e78-4cd9dda278c9/baobabshop.sk/web/wp-content/themes/nouveau/templates/blog/blog_structure-loop.php on line 109