Aduna_Baobab_Sangria_

ŠUMIVÁ BAOBAB SANGRIA

Sangria je zvyčajne spájaná so slnečným počasím a letnou dovolenkou pri mori, ale v kľude si ju môžeš pripraviť kedykoľvek počas roka. Úžasná chuť pomaranču v kombinácii so škoricou a červeným vínom ťa isto obšťastní i v chladnejšom počasí a zaliata sódou ti dodá ten správny drive.

Porcie:  3-4

INGREDIENCIE:

1 na mesiačiky nakrájaný pomaranč

1 malé na kocky nakrájané jablko 

1 polievková lyžica Aduna Baobab Superovocie 

1/2 šálky vyšťaveného pomaranču  

2 polievkové lyžice brandy alebo rumu 

2 polievkové lyžice medu alebo javorového sirupu

1/4 polievkovej lyžice škorice

1/2 fľaše (1 1/2 šálky) červeného vína

Zachladená sódová voda na doliatie

Ľad

POSTUP:

Do veľkej sklenenej nádoby vlož všetko nakrájané ovocie, pridaj Baobab, škoricu, brandy alebo rum, med alebo javorový sirup a pomiešaj. Pridaj víno a vlož do chladničky na 2 hodiny.  Pred podávaním pridaj ľad a dolej sódovú vodu. 

Párty sa môže začať!

Recept od Coconut and Berries